Dudić dobio pojačanje pred gostovanje Slobodi

Manev stekao pravo nastupa

Dudić dobio pojačanje pred gostovanje Slobodi

FK Velež dobio je veliko pojačanje pred sutrašnji prvenstveni okršaj.

Rođeni će u sklopu 4. kola bh. šampionata gostovati u Tuzli kod Slobode, gdje će pokušati prekinuti crnu seriju, a u tome će im pomoći i Kosta Manev.

Ovaj makedonski internacionalac u Velež je stigao krajem prošlog mjeseca, no tek sad je dobio potrebnu dokumentaciju i naći će se na popisu igrača na koje će Feđa Dudić računati na Tušnju.

Po novog šefa stručnog štaba olakšavajuća okolnost je što je Manev u najboljoj fizičkoj spremi, što, s druge strane, i nije slučaj s novajlijama Vaskom Kalezićem i Yanijem Urdinovim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Čeka nas teška utakmica, ali svi smo spremni dati sve od sebe kako bismo prekinuli crni niz", poručio je Manev.

Manev je u Velež stigao iz Vardara, a kroz karijeru prethodno je igrao isključivo u Finskoj noseći dresove Intera, Honke, Kemi Kingsa...

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BJB1
Jebat fukare
7 0
Mica
Takoje gazi fumare sutra 2 razlike.
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi