Skandalozan potez fudbalera Intera na proslavi titule, igrača Milana je "vodio na povodcu"

Dumfries je pretjerao

Skandalozan potez fudbalera Intera na proslavi titule, igrača Milana je "vodio na povodcu"

Edmir Škorić

Inter je prije pet dana savladao Milan sa 2:0 u gradskom derbiju i tako stigao do 20. Scudetta u historiji, a proslava je organizovana za danas, odmah nakon utakmice Intera i Torina (2:0).

Inter nije mogao zamisliti bolji način da osvoji jubilarnu 20. titulu u Italiji od onog koji mu je sudbina priredila ove sezone. Naime, na San Siru su pred brojnim navijačima Milana postali prvaci.

Nerazzurri su protiv ljutog rivala osigurali titulu, ali su je proslavili danas nakon što su sa 2:0 pobijedili Torino na Giuseppe Meazzi.

Denzel Dumfries bio je centralna figura proslave, pošto je tokom parade pokazao baner na kojem je bila naslikana faca Milanov beka Thera Hernandeza kojeg vodi na ogrlici poput psa.

Oglasi

Podsjetimo da su u posljednjim minutama utakmice Milan – Inter isključeni Theo Hernandez, Denzel Dumfries i Davide Calabria.

Dumfries i Theo Hernandez su se sukobili na kraju meča, a na kraju su obojica dobili crveni karton. Interov bek bio je suspendovan za današnji meč, ali to ga nije spriječilo da tokom proslave ponovo nastavi žestoku svađu sa Milanovim defanzivcem i Rossonerima.

Navijači Milana su razočarani ovakvim skandaloznim potezom Nizozemca, a nema nikakve sumnje da Theo Hernandez sperma neku vrstu odgovora.

Navijači Intera su također tokom utakmice s Torinom trolali Juventus otrkivši divovski broj 14, koji je osvojen automatski 2006. godine nakon skandala Calciopoli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Juventus je završio prvi te sezone, ali je ispao u Seriju B nakon poznatog sudijskog skandala. Milan je završio drugi, ali su mu također oduzeti bodovi zbog njihovog angažmana, tako da je trećeplasirani Inter postao prvak Serie A.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BAJSJECAR1977
Pa boja kože kaže sve o visini IQ-ja...
1 2
CN69
A nije skandalozno bilo na tituli Milana kada su pjevali Hakanu, Hakane kurvin sine, gdje je prednjačio mrtvi Zlatan.. karma je *****! Bravo Denzel!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti