Cristiano Ronaldo se vraća na Old Trafford!
Foto - EPA

Potpisat će za Manchester United

Cristiano Ronaldo se vraća na Old Trafford!

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo vjerovatno će postati novi član Manchester Uniteda.

Portugalac je jutros napustio Torino. Potvrđeno je da je zatražio odlazak iz kluba, a iako se prethodnih dana povezivao sa Manchester Cityjem, engleski prvak se povukao iz pregovora.

Na kraju će po svemu sudeći Ronaldo završiti u svom nekadašnjem klubu Manchester Unitedu koji mu je ponudio dvogodišnji ugovor.

Crveni đavoli pripremaju zvaničnu ponudu za Ronalda. Uskoro će sve biti zvanično i gotovo je sigurno da će CR ponovo zaigrati na Old Traffordu.

Pojavile su se informacije i kako bi Juventus mogao tražiti Paula Pogbu u zamjenu, ali to nije tačno i za sada je samo u igri transfer Ronalda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

United je spreman platiti 28 miliona eura koliko traži Juventus i sve bi oko transfera moglo završiti veoma brzo.

Cristiano Ronaldo je u dresu Manchester Uniteda proveo šest godina. Igrao je za Crvene đavole od 2003. do 2009. godine i postigao je 118 golova u 292 nastupa.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Nece im nista donjet isto kao ni Juventusu, a nije vise ni kondicijski sposoban igrat englesku ligu.
2 8
Hexex
Vjerovatno? Opet jbno vjerovatno. Ljudi moji napravili ste 8 clanaka o Ronaldu i šaltate ovdje narod izmedju Citya i Uniteda. Blizu je potpisa al nije toliko tesko sacekat jos koji sat i napisat članak koji daje konačnu potvrdu.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije