Njemu je večeras najteže: Ronaldo se oglasio pred derbi Chelsea - Manchester United

Ten Hag ga izbacio iz ekipe

Njemu je večeras najteže: Ronaldo se oglasio pred derbi Chelsea - Manchester United

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo našao se na velikom udaru kritika nakon što je ponovo pokazao nepoštovanje prema Manchester Unitedu, a zbog toga ga je Erik ten Hag izbacio iz sastava pred večerašnji derbi protiv Chelseaja.

Ronaldo je prije nekoliko dana bio ljut što nije odigrao ni minute protiv Tottenhama, te je nekoliko minuta prije kraja utakmice sa zagrijavanja otišao pravo u svlačionicu kada mu je postalo jasno da ga Ten Hag neće uvesti u igru.

Ovaj potez razočarao je navijače Manchester Untieda koji smatraju da je Ronaldo ponovo pokazao veliko nepoštovanje prema klubu, te da bi bilo najbolje da on već u januaru napusti klub.

Da Ten Hag neće tolerisati više takve stvari pokazao je pred derbi protiv Chelseaja kada je saopštio da Ronaldo neće konkurisati za derbi koji se večeras igra na Stamford Bridgeu.

Ronaldo je pored svega i novčano kažnjen zbog bahatog ponašanja, a navodno Ten Hag mu je čak naredio da se mora izviniti pred cijelom ekipom zbog svog nepromišljenog poteza na meču protiv Tottenhama.

Portugalac se sinoć oglasio na društvenim mrežama i poručio je da se kaje zbog svog poteza, te da je svjestan da se sada mora na treningu ponovo dokazati kako bi se vratio u ekipu.

Oglasi

Ronaldo se oglasio i pred večerašnju utakmicu u Londonu i svojim saigračima je poželio sreću u okršaju protiv Chelseaja.

Opis nije dostupan.

Sigurno je da je Ronaldu teško palo što ga je Ten Hag izbacio iz ekipe i to pred takav derbi, te da bi bio najsretniji da je večeras na terenu, ali jasno je da će barem preko TV ekrana bodriti svoju ekipu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, i pored toga što je jedan od najbolji igrač svih vremena Ronaldo je dobio jasnu poruku da nije nedodirljiv i da se neke stvari jednostavno nikome ne praštaju.

Navijači Uniteda su sretni i zadovoljni što je Ten Hag pokazao ko je glavni u svlačionici i da je klub na prvom mjestu, te da neće imati pardona bez obzira o kome je riječ.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1666374721
Juče ste pisali da je odbio ući u igru u samom finišu utakmice, sad ,, kad je shvatio da ga trener neće uvesti u igru, da je otišao u svlačionicu, to su 2 potpuno različite situacije, sutra vjerovatno da nije ni bio na stadionu taj dan, haj samo nek se piše.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi