Poslije kiše, dođe kiša: Još jedna loša vijest za navijače Manchester Uniteda

Cavani želi otići

Poslije kiše, dođe kiša: Još jedna loša vijest za navijače Manchester Uniteda

Eldar Ganibegović

Stižu nove loše vijesti za navijače Manchester Uniteda. 

Nakon što je neke igrače iz prvog tima te osoblje Manchester Uniteda pokosio koronavirus, zbog čega je otkazana večerašnja utakmica 17. kola Premier lige protiv Brentforda, britanski The Times plasirao je vijest da Cavani želi da napusti klub.

Urugvajski napadač s Crvenim đavolima ima ugovor do kraja sezone, koji ne namjerava produžiti.

Isti izvor navodi da igrač ima dugogodišnju želju da zaigra za Barcelonu, koja bi ga na ljeto tako mogla besplatno dovesti, što bi i za njih bio jako dobar potez, s obzirom na to da se nalaze u velikoj finansijskoj krizi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Cavani je u Manchester United stigao iz PSG-a 2020. godine, a ranije je igrao još za Napoli, Palermo, te urugvajski Danubio u kojem je i počeo karijeru.

Ove sezone je Urugvajac više povrijeđen nego zdrav, pa je tako odigrao tek osam utakmica na kojima je postigao jedan gol.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sars33
Poslije kise, dode kisa... dosta interneta za danas Gasi sve motaj kablove
5 1
rocccavela
POSLIJE KISE DODJE KISA? KAKAV JE OVO NASLOV GANIBEGOVICU?
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi