Bjelicin odgovor na pitanje ko je bolji Dinamo ili Crvena zvezda

Bilježi odlične rezultate s Modrim

Bjelicin odgovor na pitanje ko je bolji Dinamo ili Crvena zvezda

Admin Čaušević

Dinamo Zagreb i Crvena zvezda ove sezone igraju grupnu fazu Lige prvaka. 

Modri su još uvijek u prilici da se plasiraju u nokaut fazu Lige prvaka, dok Crveno-beli imaju izglednih šansi da završe treći u svojoj grupi i osiguraju nastup u Europa ligi.

Zahvaljujući odličnim rezultatima u posljednje dvije sezone stekli su reputaciju najboljih klubova u regionu zbog čega se često u Hrvatskoj i Srbiji diskutuje o tome ko je bolje, Dinamo ili Zvezda.

Svoj odgovor na to pitanje dao je i Nenad Bjelica koji svojim dolaskom u Dinamo zagrebački klub digao na nivo više.

"Teško je to procijeniti. Mislim da je Dinamo svojim rezultatima pokazao da je najbolji u regiji u zadnjih 20 godina. Pogledajte koliko je Dinamo dao igrača za reprezentaciju, najbolji igrač svijeta je iz Dinama. To su činjenice, a kao navijač svatko ima pravo tvrditi da je najbolji. Ja mogu reći da je Dinamo bolji i od Liverpoola, ali to trebam pokazati na terenu'', rekao je Bjelica za hrvatske medije.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Dinamo su sinoć dijelile sekunde od historijskog trijumfa. Modri su vodili s 3:1 protiv Shakhtara, ali su u sudijskoj nadoknadi primili dva gola i tako sebi umanjili šanse za prolazak u nokaut fazu Lige prvaka.

Na drugoj strani Crvena zvezda je u Beogradu dočekala Tottenham i doživjela novi težak poraz. Nakon 5:0 u Londonu sinoć je bilo 0:4 za Spurse.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

yossarian
Izgleda da gazija ima novi profil
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti