Manchester United ima krticu u timu! Antonyja je odao Ten Hagu, ali sam je sebi kriv

Pogrdno nazvao trenera

Manchester United ima krticu u timu! Antonyja je odao Ten Hagu, ali sam je sebi kriv

Eldar Ganibegović

Osim što su loši rezultati, narušena je i atmosfera u timu Manchester Uniteda. Neko je krtica u svlačionici i odao je Antonyja Ten Hagu.

Manchester United igra groznu sezonu. Dovoljno to oslikava večerašnji meč i poraz od Palacea 4:0, te osmo mjesto na tabeli.

Osim toga, klub je ove sezone izgubio finale EFL Cupa i ispao je kao četvrti u grupi Lige prvaka pored Bayerna, Copenhagena i Galatasarayja.

Prije nekoliko dana Manchester United je nakon penala proslavio prolazak u finale FA Cupa. Izbacio je Coventry teškom mukom, a za trofej će 25. maja na Wembleyju igrati protiv Manchester Cityja.

Rezultati nisu dobri, ali ni atmosfera u svlačionici. O tome dosta govore i najnovije informacije o Antonyju kojem prijeti suspenzija.

Naime, postoji velika mogućnost da Antony bude suspendovan do kraja sezone zbog nevjerovatne gluposti koju je napravio.

Oglasi

Igrač je nazvao Ten Haga ćelavom jajastom glavom u grupnom chatu igrača Manchester Uniteda, te je na bolan način shvatio da mu ne štite leđa svi.

Jedan neimenovani igrač je poslao snimak zaslona Ten Hagu i sada Brazilcu prijeti suspenzija.

Bez obzira na to, večeras je Antony igrao u početnoj postavi protiv Palacea. Igrao je sat vremena kada je umjesto njega ušao Amrabat.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ostaje da vidimo u narednim danima šta će biti s njim i kakvu odluku će donijeti čelnici Manchester Uniteda. Podsjetimo, on je jedan od igrača na transfer listi od čak 12 imena.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi