Ahmedhodžić najavio 'novu energiju' u reprezentaciji: "Donijeli smo nešto novo"
Video:Dino Kurbegović

Sjajni bh. defanzivac

Ahmedhodžić najavio 'novu energiju' u reprezentaciji: "Donijeli smo nešto novo"

Midhat Šljivak, foto: Dino Kurbegović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odigrat će dvije prijateljske utakmice u narednom periodu.

Protivnici bh. tima su Gruzija (petak) i Luksemburg (utorak), a ove utakmice danas je najavio defanzivac Bordeauxa Anel Ahmedhodžić.

Sjajni štoper očekuje dvije pobjede u ova dva duela kako bi reprezentacija krenula u novu eru s dva trijumfa.

"Očekujem dvije pobjede, da odigramo dobro i da se više 'nađemo' na terenu, te da stvorimo ono što smo htjeli", rekao je Ahmedhodžić i o dešavanjima u prethodnom periodu je rekao:

"Imali smo nekoliko utakmica u kojima smo dobro odigrali, gdje smo napravili dobar rezultat. Ne znam šta nam se dešavalo, ali nije bilo dobro".

Igrači su u reprezentaciju stigli s novom energijom.

"Postoji neka nova energija, donijeli smo nešto novo i bit će nam bitne utakmice da počnemo nešto novo".

Top Komentari

SEJFUDIBIKODZE
Ma da sumjnam da iko vise sa euforijom prati,vase ganjanje lopte po terenu,Licno zaboli me ***** i za tebe i tvoju ergelu,ima brate pun svijet vas umjetnika sa loptom
0 5
bk123
prvo nam pokažite to novo, pa onda pričaj te
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi