Manchester United je dobio najteže moguće riječi i to od legende: Ovo će teško progutati!
FOTO: EPA

Bez dlake na jeziku

Manchester United je dobio najteže moguće riječi i to od legende: Ovo će teško progutati!

Haris Zilić

Na Old Traffordu je još jedna loša sezona, United ne igra dobro, a kritike stižu sa svih strana. Posljednji koji je otvoreno kritikovao igru Uniteda je legendarni napadač Alen Seharer.

Shearer je bez dlake na jeziku kratko opisao igru United, ali i rekao pojedine stvari na račun trenera Erika Ten Haga.

"Manchester United igra sramotno ove sezone i to treba priznati. Zabili su samo 18 golova u prvenstvu, manje je dala jedino ekipa Sheffielda Uniteda koja je na posljednjem mjestu", rekao je Shearer za BBC i nastavio:

"Ten Hag kaže da plan, ali ja ne znam o čemu on priča. Stvari idu po zlu i tešku se mogu zaustaviti."

Legendarni engleski napadač je također istakao da United u pojedinim utakmicama djeluje bezvoljno i da su dobro prošli u nekim mečevima u kojima su došli do bodova.

Oglasi

Izgleda da je svima jasno da Unitedu trebaju drastične promjene osim Ten Hagu koji vjeruje u svoj plan i svoje ideje.

Navijači su ostali razočarani nakon poraza od West Hama 2:0. Ne boli poraz koliko loša igra Crvenih đavola.

Međutim, Ten Hag je dokazao i nakon utakmice u Londonu da je kralj izgovora.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Trenutno nismo vrhunski tim, ali vidjeli smo prošle sedmice protiv tima iz vrha da smo konkurentni. Bili smo konkurentni, imali smo bolje prilike, nismo postigli gol."

Za Manchester United bi mnoge odgovore mogao dati Boxingy Day koji očekuje Đavole, ali i kada je u pitanju sudbina Erika Ten Haga na klupi ekipe s Old Trafforda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi