Adžem: Nije moglo biti drugačije, no stres

Interesantna izjava trenera GOŠK-a

Adžem: Nije moglo biti drugačije, no stres

Edmir Škorić

U posljednjoj utakmici 30. kola Wwin lige BiH Borac je u Banjaluci savladao GOŠK sa 3:1 i tri kola prije kraja zadržao pet bodova prednosti u odnosu na Zrinjski.

Borac je bio veliki favorit i očekivano je slavio, ali gosti svakako nisu zadovoljni zbog svega što se dešavalo. Direktan crveni karton dobio je Račić na samom startu meča, pa je Borac gotovo 90 minuta igrao 11 na 10.

Bila je jedna jako diskutabilna situacija kada je prije gola Hrelje za Borac, GOŠK-u dosuđen ofsajd greškom pomoćnog sudije. Ko zna šta bi bilo da je u toj situaciji GOŠK stigao do 2:2.

Nakon utakmice, trener GOŠK-a Admir Adžem pohvalio je svoje igrače i čestitao im na borbi i zalaganju te istakao da ne zna koliko će njegovoj ekipi trebati bodova do kraja da ostane u ligi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kada je novinar nakon utakmice upitao Adžema da li je moglo možda biti i drugačije, on je uz smijeh rekao: "Nije moglo biti drugačije. Želim se baviti ovim poslom još dugo, zato no stres".

U narednom kolu Borac će gostovati na Tušnju kod ekipe FK Tuzla City, dok će GOŠK igrati sa Zrinjskim u Gabeli.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Trapatoni
Pitanje za navijace Borca: Jeli vas sramota da vam na ovaj nacin klub funkcionise vec dugi niz godina ? Jeli vas fakat ove pobjede na ovaj nacin raduju? Eto onako se nesto sjetih da upitam..
8 1
plemic
gdje je izjava ponosnog marinovića?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi