Nevjerovatan oporavak: Cro Cop u ringu već za mjesec dana!

Nastupa na Rizinu

Nevjerovatan oporavak: Cro Cop u ringu već za mjesec dana!

Midhat Šljivak

Mirko Filipović ući će u ring već za nešto više od mjesec dana.

Iako je u maju zadovio tešku povredu ligamenata koljena zbog koje je morao otkazati borbu u Bellatoru protiv Roya Nelsona, Cro Cop je odmah krenuo sa treninzima nakon operacije i već će za mjesec dana u ring.

Promocija Rizin je najavila njegovu borbu za 30. septembar u Saitami, a protivnik će mu biti 32-godišnji Amerikanac Roque Martinez.

Radi se o borcu koji u karijeri ima 13 pobjeda i četiri poraza, a u Rizinu ima pobjede protiv legendarnoj Jeroma Le Bannera i Japanca Kiyoshija Kuwabare.

Zaista je impresivna brzina oporavka Mirka Filipovića i prava je rijetkost vidjeti ovako brz oporavak nakon teške povrede koljena u svijetu sporta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi