Otišao je na njegov teren i brutalno ga nokautirao: Nevjerovatni Darko Stošić demolirao Čeha

Težak nokaut

Otišao je na njegov teren i brutalno ga nokautirao: Nevjerovatni Darko Stošić demolirao Čeha

Midhat Šljivak

Srpski MMA borac Darko Stošić spektakularno je nokautirao Čeha Michala Martinaka u prvoj rundi na KSW 87 u gradu Trinecu. Otišao je čuveni 'Stole' na protivnički teren i brutalno je uspavao rivala.

Darko Stošić je upisao još jednu veličanstvenu pobjedu u KSW-u. Srbin je večeras u češkom gradu Trinecu pobijedio domaćeg borca Michala Martinaka spektakularnim nokautom u prvoj rundi.

Stošić je odmah krenuo naprijed, dok je Martinak kretnjama pokušao što više umoriti srpskog borca. Nije mu to pošlo za rukom jer je teško nokautiran.

Srbin je prvo izveo sjajan high kick, a zatim je s dva brutalna udarca završio rivala i uspavao ga je.

Nakon borbe Darko Stošić je prozvao šampiona teške kategorije Phila De Friesa. Želi novu borbu s njim, ali i bolji ugovor s KSW-om.

"Poštujem Martinaka i žao mi je što se ovo dogodilo pred njegovim navijačima. Ja sam kralj oktagona i bit ću šampion. Dajte mi novi ugovor jer mi je ovo zadnja borba pod ovim. Phil De Fries dolazim po tebe", poručio je Stošić.

Ovo je srpskom borcu 19. pobjeda u karijeri (19-6) i 13. nokaut, dok je Martinak upisao peti poraz (10-5).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti